The smart Trick of BHV cursus Den Haag That Nobody is Discussing

Wiki Article

Schrijf u in voor een EHBO cursus in Den Haag of neem bij vragen contact op by using ons contactformulier.

Important cookies are absolutely important for the web site to operate appropriately. These cookies assure essential functionalities and security features of the website, anonymously.

Voor de praktijkoefeningen hebben we voor u speciaal ingerichte praktijkruimtes waar u oefent zoals in een echte situatie. Ook hebben wij een demo ruimte met een echte Back Draft en Gasexplosie die u in de basis opleiding te zien krijgt.

In deze toegankelijke cursus leer en oefen je de foundation van EHBO inclusief reanimatie en het gebruik van een AED.

Livis is in staat zowel grote als kleine groepen op te leiden. Wij monitoren, passen de lesplannen aan en zorgen voor een menselijke aanpak. Wij zijn flexibel en zijn in staat maatwerk oplossingen aan te bieden zonder further kosten.

Experience a Specific day and phase into another earth, which can become fact on your own operate floor.

Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is. Je weet van te voren nooit wat je kunt verwachten maar deze cursus was heerlijk "handson".

Heb je een vraag around een van onze trainingen of wil je gebeld worden voor een persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur Make contact with achieved je op.

Tijdens een reanimatiecursus oefen je de handelingen en het gebruiken van een AED onder begeleiding van een instructeur. Zo ontwikkel je het zelfvertrouwen om in actie te komen.

In een EHBO-cursus van het Rode Kruis leert u hoe u eerste hulp verleent in verschillende situaties en bij kleine en grote letsels.

Bovendien worden groepen die niet vol zijn bij elkaar geplaatst. Hierdoor is de precieze locatie soms nog enige tijd onduidelijk. Zorg dat u goed wordt voorgelicht en antwoord op uw vragen krijgt om niet voor verrassingen te komen staan.

Sinds 1994 is het voor elk bedrijf verplicht om een Risico Inventarisatie en Evaluatie uit te voeren. Op basis van de gegevens die daaruit voortkomen wordt het minimale aantal bedrijfshulpverleners vastgesteld.

Of hoe je een snijwond in de keuken goed verzorgt. Dit soort zaken leer je allemaal click here tijdens een EHBO-cursus van het Rode Kruis.

De BHV-herhalingscursus is voor BHV’ers waarvan het certificaat verloopt. Wetten en regels worden continu aangepast en de BHV’er moet hiervan op de hoogte blijven.

Report this wiki page